Osteopathie

Osteopathie is een manuele therapie waarbij voornamelijk gefocust wordt op het bevorderen van het zelfherstel van het lichaam.

  • Aanvullend op klassieke geneeskunde
  • Op basis van een bewegingsonderzoek
  • Geen voorschrift nodig
  • 5 behandelingen / jaar terugbetaald bij de meeste mutualiteiten

osteopathie room

Manuele technieken

Bij osteopathie worden manuele technieken gebruikt om de beweeglijkheid van de verschillende structuren in het lichaam te optimaliseren. Osteopathie kan gezien worden als een functionele geneeswijze die de klassieke geneeskunde aanvult.

Toegankelijkheid

Osteopathie is veilig en makkelijk toegankelijk. Wij zijn eerstelijns professionals waardoor je geen voorschrift nodig hebt om bij ons langs te komen. Indien je bijkomende verslagen/documenten van eerder onderzoek al in het bezit hebt mogen deze natuurlijk meegebracht worden.​

Bij de meeste mutualiteiten krijg je vijf terugbetalingen voor osteopathie per kalenderjaar.

Let op: osteopathie vindt zowel in Gent plaats als in Kruisem. (Kruisem: Huisgaverstraat 12, 9750 Kruisem). Afspraken op beide locaties kunnen via onze online afsprakenmodule.

Lien B.

Na langer dan een jaar niet te kunnen lopen door een hardnekkige lopersknie ben ik ten einde raad bij Re-Train terecht gekomen. Na 4 maanden intensieve begeleiding bij Re-Train loop ik opnieuw en bouw ik op naar een halve marathon.